Dansschool nabij Soest

Bent u op zoek naar een dansschool in Soest of omgeving waar u terecht kunt met uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dat kan bij Dans Projecten.

Workshop op locatie

Dans Projecten heeft allerlei workshops in verschillende soorten, maten en stijlen voor verschillende doelgroepen. Of u nu een kinderfeestje heeft of op een buurtfeest iedereen aan het dansen wilt krijgen, met een dansworkshop van Dans Projecten staat plezier voorop. En u hoeft er niet voor naar een dansschool in Soest of omstreken, onze docent komt naar uw feestlocatie.

Basis- en voortgezet onderwijs

Daarnaast heeft Dans Projecten ook diverse workshops voor het basis- en voortgezet onderwijs.  Met diverse thema’s, afgestemd op de leeftijd van de kinderen komen kinderen spelenderwijs in aanraking met dans en wordt er gewerkt aan fysieke en motorische vaardigheden. Kinderen krijgen gevoel voor ruimte, tijd en ritme en leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen.

Dansschool SoestDans Projecten

Aan het roer van Dans Projecten staat eigenaar, choreograaf en docent Jeannine Paschedag. Als tiener en jong volwassene beoefende ze veel verschillende dansstijlen en hier ontstond de passie om haar dansbeleving over te brengen aan anderen. Jeannine volgde de Professional Kids opleiding bij Zenner Dance Masters en ging aan de slag als docent Kinderdans. Daarnaast studeerde Jeannine theaterwetenschap en doceerde zijn het vak Dansgeschiedenis.  Sinds 2010 heeft zij haar eigen dansschool voor Soest en omgeving.

Heeft u interesse in een van onze workshops? Neem dan contact op met Dans Projecten en informeer naar de mogelijkheden. U kunt op onze website ook onze verschillende workshops bekijken.

Contact  Over ons