Danslessen te Amersfoort

Dans Projecten biedt danslessen in Amersfoort voor iedereen die wil leren dansen. Dansen is leuk, gezond en voor iedereen. Dans Projecten maakt thematische dans workshops voor het primair onderwijs. Doorgaans zijn dit 4 workshops van een uur die door Dans Projecten op school worden gegeven. Tijdens de workshops worden fysieke en motorische vaardigheden ontwikkeld en krijgen kinderen gevoel voor ruimte, tijd en ritme. Kinderen leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen.

Kleuters

Kleuters uit groep 1 en 2 gaan in de workshop aan de slag met het thema Zee. Dit thema in onderverdeeld in de subthema’s golven, piraten, strand en zeedieren. Oefeningen en spellen zijn gericht op op het verbeteren van de lichaamscoördinatie en gevoel voor werken met ruimte en tijd. Ook worden kinderen uitgedaagd om hun verbeeldingskracht te gebruiken.

Groep 7 en 8

Met de oudere kinderen werken we met project Broadway. Uitgangspunt van dit project zijn de beroemde musicals en bijbehorende dansstijlen. De kinderen komen in aanraking met de verhaallijnen en personages uit West Side Story, Cats en Hairspray. Het doel van de opdrachten is het bevorderen en ontwikkelen van ruimtegevoel, lichaamshouding en muzikaliteit. Uiteraard leren de kinderen ook zelf een choreografie.

Danslessen AmersfoortWorkshops

Dans Projecten biedt danslessen in Amersfoort in de vorm van inspirerende workshops voor kinderen en jongeren. Niet alleen in het basisonderwijs maar ook in het voortgezet onderwijs. Daarnaast geeft Dans Projecten danslessen in Amersfoort aan koppels die bijna gaan trouwens voor hun weddingdance.

Meer informatie over de verschillende workshops is terug te vinden op de website. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met Dans Projecten.

Contact  Over ons