Dansen in Amersfoort

Kinderen laten dansen in Amersfoort. Dat is wat Dans Projecten doet. Dansen is leuk, gezond en voor iedereen.

Thematische workshops

Dans Projecten maakt thematische dans workshops voor basisscholen. Dit zijn meestal 4 workshops van een uur die door Dans Projecten op school worden gegeven. Tijdens de workshops worden fysieke en motorische vaardigheden ontwikkeld en krijgen kinderen gevoel voor ruimte, tijd en ritme. Kinderen leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen.

Het dansproject voor kinderen uit groep 3 en 4 gaat over heldhaftige ridders, elegante prinsessen, de magie van tovenaars en heksen. Met de dansdocent wordt gewerkt aan expressie in de ruimte en gevoel voor ritme. Kinderen kunnen in hun dansen in Amersfoort hun eigen creativiteit laten zien en leren een magische choreografie.

Dansen AmersfoortVoortgezet onderwijs

Dansen in Amersfoort leeft steeds meer onder jongeren, onder andere door tv fomats als So you think you can dance en Dance, dance, dance. Een dansworkshop of heel dansproject met de hele klas is een leuke manier om de uren voor cultuur- en bewegingsonderwijs in te vullen. Dans Projecten kan workshops verzorgen in de stijlen hiphop lyrical, streetdance, show/musicaldans, moderne dans en diverse Latijns-Amerikaanse dansen. Andere dansstijlen en thema’s zijn bespreekbaar.

Dans Projecten

Drijvende kracht achter Dans Projecten is eigenaar, choreograaf en docent Jeannine Paschedag. Zij heeft 15 jaar ervaring in het werken met jongeren op het gebied van dans. Zij heeft met leerlingen van alle leerniveaus gewerkt, Van VMBO tot Gymnasium.

Contact

Heeft u interesse in een van onze workshops? Neem dan contact op met Dans Projecten en informeer naar de mogelijkheden. U kunt op onze website ook onze verschillende workshops bekijken.