Stijldansen in Amersfoort

Wilt u leren stijldansen in Amersfoort om tijdens de openingsdans op uw bruiloft goed voor de dag te komen? Dan is Wedding Dance van Dans Projecten iets voor u.

Op maat gemaakte choreografie

Wedding Dance is het aanleveren van een op maat gemaakte choreografie voor uw openingsdans. In een kennismakingsgesprek wordt in overleg met het bruidspaar een aantal keuzes gemaakt met betrekking tot muziek, stijl, sfeer en andere wensen. We bespreken het dansniveau van de bruid en bruidegom en bespreken een aantal lessen. Vervolgens maakt Dans Projecten een op maat gemaakte choreografie, helemaal afgestemd op de wensen en dansvaardigheid van het bruidspaar. Tijdens de lessen wordt de choreografie aangeleerd en werken we toe naar een verbluffend eindresultaat voor de openingsdans op uw huwelijk. U kunt stijldansen in Amersfoort maar ook kiezen voor een andere stijl. U zult uw gasten versteld doen staan.

Stijldansen AmersfoortBasis- en voortgezet onderwijs

Naast Wedding Dance geeft Dans Projecten ook diverse workshops voor het basis- en voortgezet onderwijs. Met diverse thema’s, afgestemd op de leeftijd van de kinderen komen kinderen spelenderwijs in aanraking met dans en wordt er gewerkt aan fysieke en motorische vaardigheden. Kinderen krijgen gevoel voor ruimte, tijd en ritme en leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen. Voor elke leeftijd is een ander thema en heeft de workshop een andere doelstelling. Kinderen uit groep 5 en 6 leren stijldansen in Amersfoort in het thema over het zuiden. In dit project staat het werken met muziek en bewegen in verschillende ritmes centraal.

Heeft u interesse in een van onze workshops?  Neem dan contact op met Dans Projecten op de mogelijkheden te bespreken.

Contact  Over ons