Openingsdans huwelijk

Wilt u een een spectaculaire openingsdans op uw huwelijk? Boek dan de workshop Wedding Dance bij Dans Projecten in Amersfoort.

Op maat gemaakte choreografie

In een kennismakingsgesprek wordt in overleg met het bruidspaar een aantal keuzes gemaakt met betrekking tot muziek, stijl, sfeer en andere wensen. We bespreken het dansniveau van de bruid en bruidegom en bespreken een aantal lessen. Vervolgens maakt Dans Projecten een op maat gemaakte choreografie, helemaal afgestemd op de wensen en dansvaardigheid van het bruidspaar. Tijdens de lessen wordt de choreografie aangeleerd en werken we toe naar een verbluffend eindresultaat voor de openingsdans op uw huwelijk die uw gasten versteld doet staan.

Basis- en voortgezet onderwijs

Naast Wedding Dance geeft Dans Projecten ook diverse workshops voor het basis- en voortgezet onderwijs.  Met diverse thema’s, afgestemd op de leeftijd van de kinderen komen kinderen spelenderwijs in aanraking met dans en wordt er gewerkt aan fysieke en motorische vaardigheden. Kinderen krijgen gevoel voor ruimte, tijd en ritme en leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen.

Openingsdans huwelijkWorkshops

Er zijn ook workshops in allerlei soorten en geschikt voor verschillende doelgroepen. Een buurtfeest, kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Een dansworkshop is en leuke manier om lekker bezig te zijn. Om te kijken wat mogelijk is voor uw feest kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Wilt u ook een unieke openingsdans op uw huwelijk? Of heeft u interesse in een van onze andere workshops? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact  Over ons