Dansschool nabij Hilversum

Bent u op zoek naar een dansschool in Hilversum of omstreken? Bekijk dan eens de verschillende workshops van Dans Projecten.

Over Dans Projecten

Dans Projecten staat onder leiding van eigenaar, choreograaf en docent Jeannine Paschedag. Als tiener en jongvolwassene beoefende ze veel verschillende dansstijlen en hier ontstond de passie om haar dansbeleving over te brengen aan anderen. Jeannine volgde de Professional Kids opleiding bij Zenner Dance Masters en ging aan de slag als docent Kinderdans. Daarnaast studeerde Jeannine theaterwetenschap en doceerde zijn het vak Dansgeschiedenis.  Sinds 2010 heeft zij haar eigen dansschool voor Hilversum en omgeving. Jeannine heeft naast haar ervaring met jonge kinderen  ook 15 jaar ervaring in het werken met jongeren op het gebied van dans. Zij heeft met leerlingen van alle leerniveaus gewerkt, Van VMBO tot Gymnasium.

Dansprojecten voor kinderen en jongeren

Dansprojecten heeft verschillende workshops voor kinderen en jongeren in het basis- en voortgezet onderwijs. Met diverse thema’s, afgestemd op de leeftijd van de kinderen komen kinderen spelenderwijs in aanraking met dans en wordt er gewerkt aan fysieke en motorische vaardigheden. Kinderen krijgen gevoel voor ruimte, tijd en ritme en leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen.


Dansschool HilversumWorkshop op locatie

Dans Projecten heeft allerlei workshops in verschillende soorten, maten en stijlen voor verschillende doelgroepen. Of u nu een vrijgezellenfeest heeft of op een bedrijfsfeest iedereen aan het dansen wilt krijgen, met een dansworkshop van Dans Projecten staat plezier voorop. En u hoeft er niet voor naar een dansschool in Hilversum of omstreken, onze docent komt naar uw feestlocatie.

Contact  Over ons