Dansschool nabij Barneveld

Op zoek naar een Dansschool in Barneveld of omgeving? Dan zit u goed bij Dans Projecten. Dans Projecten is geen dansschool waar u lessen kunt volgen volgens een vast rooster. Dans Projecten doet vooral aan dansworkshops. Dans projecten dus.

Basisonderwijs

Dans Projecten maakt thematische dansworkshops voor het primair onderwijs. Dit zijn meestal 4 workshops van een uur. Voor deze workshops hoeven kinderen niet naar een dansschool in Barneveld maar komt de docent gewoon op school. Tijdens de workshops worden fysieke en motorische vaardigheden ontwikkeld en krijgen kinderen gevoel voor ruimte, tijd en ritme. Kinderen leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen.

Voortgezet onderwijs

Dans leeft steeds meer onder jongeren. TV programma’s als So you think you can dance en Dance, dance, dance spelen daar een belangrijke rol in. Een dansworkshop met de hele klas is een leuke manier om de uren voor cultuur- en bewegingsonderwijs in te vullen. Dans Projecten kan workshops verzorgen in de stijlen hiphop lyrical, streetdance, show/musicaldans, moderne dans en diverse Latijns-Amerikaanse dansen. Andere dansstijlen en thema’s zijn bespreekbaar. Het is ook mogelijk om toe te werken naar een spectaculaire dansvoorstelling.

Dansschool BarneveldWorkshops

Dans Projecten geeft ook workshops in allerlei soorten en geschikt voor verschillende doelgroepen. Een buurtfeest, kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Een dansworkshop is en leuke manier om lekker bezig te zijn. Om te kijken wat mogelijk is voor uw feest kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een dansschool in Barneveld of omgeving? Neem dan contact op met Dans Projecten op de mogelijkheden te bespreken.

Contact  Over ons