Dansles Amersfoort

Wilt u dansles in Amersfoort voor uw openingsdans op uw bruiloft? Dans Projecten biedt Wedding Dance, een op maat gemaakte choreografie waarmee op uw gasten versteld doet staan.

Op maat gemaakte choreografie

In een kennismakingsgesprek wordt in overleg met het bruidspaar een aantal keuzes gemaakt met betrekking tot muziek, stijl, sfeer en andere wensen. We bespreken het dansniveau van de bruid en bruidegom en bespreken een aantal lessen. Vervolgens maakt Dans Projecten een op maat gemaakte choreografie, helemaal afgestemd op de wensen en dansvaardigheid van het bruidspaar. Tijdens de lessen wordt de choreografie aangeleerd en werken we toe naar een verbluffend eindresultaat.

Workshops voor kinderen

Naast wedding dance dansles in Amersfoort geeft Dans Projecten ook diverse workshops voor het basis- en voortgezet onderwijs.  Met diverse thema’s, afgestemd op de leeftijd van de kinderen komen kinderen spelenderwijs in aanraking met dans en wordt er gewerkt aan fysieke en motorische vaardigheden. Kinderen krijgen gevoel voor ruimte, tijd en ritme en leren samenwerken en krijgen zelfvertrouwen.

Dansles AmersfoortDans Projecten

Drijvende kracht achter Dans Projecten is eigenaar, choreograaf en docent Jeannine Paschedag. Als tiener en jongvolwassene beoefende ze veel verschillende dansstijlen en hier ontstond de passie om haar dansbeleving over te brengen aan anderen. Jeannine volgde de Professional Kids opleiding bij Zenner Dance Masters en ging aan de slag als docent Kinderdans. Daarnaast studeerde Jeannine theaterwetenschap en doceerde zijn het vak Dansgeschiedenis.  

Contact

Bent u ook op zoek naar een docent voor dansles in Amersfoort of heeft u interesse in een van onze workshops? Neem dan contact op met Dans Projecten en informeer naar de mogelijkheden.

Contact  Over ons